• header1
  • header4
  • header2

Bekijk alle procean producten

Op onze online webwinkel Shop2dive kunt u alle producten van procean inzien inclusief de prijzen. Tevens kunt u hier gelijk bestellen.

 

logo shop2dive 2012
13456

technicalOfficieel testcentrum Procean droogpakken

Sinds 1994 worden alle trilaminaat droogpakken van Procean in Leek gemaakt. Hierdoor kan het assortiment van Procean worden gefabriceerd naar uw wensen.

Procean fabriceert niet alleen duikpakken voor de duiksport maar ook voor vele commerciële duikers, brandweerkorpsen, marine, survivalpakken etc.

Bij duikcentrum het Veenmeer kun je voor de aanschaf van jouw Procean droog/nat pak een proeftest maken. We zijn namelijk officieel testcentrum voor Procean duikpakken. Daarnaast kun je de duikpakken gelijk bij ons aanschaffen, waardoor de Droog- en onderpakken op maat en naar jouw wensen worden gemaakt. Uiteraard zijn de standaard maten altijd in voorraad.

Ook voor reparaties en veranderingen aan jouw pak kun je bij ons terecht. Niet alleen voor Procean pakken, maar eventueel voor al jouw duikapparatuur.

Aanmelden voor een testduik met een procean droogpak.

Wil je graag ook een keer een proefduik maken in een procean droogpak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een proefduik kost 15,- euro mits je in bezit bent van een geldig droogpak brevet. Mocht je nou geen droogpak brevet hebben is het geen enkel probleem. Voor € 35,- word je onderwater begeleidt door een gecertificeert droogpak duikinstructeur (dit is inclusief uitleg over het droogpak). 

Aanbieding bij het aanschaffen van een droogpak via duikcentrum het veenmeer

Als je een droogpak aanschaft via duikcentrum het veenmeer krijg je naast een uitstekende droogpak en uitleg ook een complete droogpakcursus T.W.V € 125,-

Onze testcentrum is in ons duikcentrum. Ook hier ben je van harte welkom! Graag op afspraak!
Telefoonnummer: 0598-380688
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.